Torqwell med siktet inställt på Kvalité & Miljö...

Torqwell AB tillhandahåller smart förpackade rengöringsprodukter av högsta kvalitet. Med förhoppning om att ni blir nöjda och framförallt har stor nytta av produkterna, ger vi här en kort beskrivning av vårt arbete med kvalitet & miljö.

 

Ecoline är vårt signum och en garanti för att vi alltid värderar kvalitet, miljö och bra priser när vi utvecklar våra produkter.

 

Vi jobbar efter mottot att en "bra produkt alltid kan bli bättre". Att lyssna på er som använder produkterna och att ständigt söka förbättringar, säkerställer att en Torqwell produkt alltid är av hög kvalitet. I kvalitetsbegreppet värderar vi dessutom inte bara att produkten ska vara effektiv utan också att den har en bra förpackning och att den är enkel att använda.

 

Alla våra produkter följer utan undantag REACH förordningen som är det senaste regelverket för kemprodukter i Europa och som ställer avsevärt högre krav än tidigare. Ett regelverk som även vår egen svenska kemikalieinspektion (KI) rättar sig efter.

Med det kan vi också garantera att våra kemprodukter alltid kommer från ett EU-land.

 

Så... även om några av våra produkter är märkta med Svanen, är vårt miljömål att samtliga Cleanosan produkter följer REACH och anpassas efter EU-blomman.Ett mål vi är mycket stolta över och som samtidigt är en kraftfull garanti för er som kund, när ni väljer någon av våra produkter.

 

Våra förpackningar är tillverkade av återvinningsmaterial och klassade med återvinnings¬symbol "01 PET" och är av så hög kvalité att dom är godkända för livsmedel. Förpackningarna är dessutom registrerade i REPA och märkta med Gröna punkten.

 

Även övrigt emballagematerial t.ex. papp och well är uteslutande av återvinningsbart material. Allt pappersmaterial till våra förpackningar t.ex. instruktioner, etiketter och minibroschyrer är märkta med Bra miljöval, Svanen och Eu-blomman.

Här är några av de miljö- & kvalitetssymboler ni återfinner i produktionen av Cleanosan-produkter.

Copyright © 2012 Torqwell AB Alla rättigheter förbehålls. Torqwell AB, info@torqwell.com